En kort lektion på fast ejendom

Hvor forestillingen om, at mænd skal købe huse for kvinder kommer fra? Nogle mennesker siger, at dette er baseret på vores naturlige instinkt. Som ethvert andet dyr ønsker forældre at beskytte deres unge for videreførelse af arten. Anyway, stillet dette spørgsmål, fordi jeg ønskede at vide, hvorfor virksomhed vedrørende fast ejendom pludselig gør ved at blive populære. Før du havde køb og salg af ejendomme. Nu, med den udbredte brug af internettet, vi har fast ejendom handel, som er dybest set “Jeg købe jeres du køber mine” form for arrangement.
Begrebet fast ejendom bruges til at referere til enhver ejendom, som er permanent fastgjort til jord som bygninger og huse. De fleste mennesker henvise til det som fast ejendom, men der er situationer, hvori begrebet fast ejendom bruges til landet og bygningen sammen mens fast ejendom vedrører ejendomsretten til jord, selv. På den anden side bruges ordet virkelige til at kategorisere disse egenskaber som ting i stedet for mennesker. Optegnelser viser, at idéen om fast ejendom kan spores helt tilbage til 1666.
Med tanken om personlige ejendele bliver mere udbredt, fast ejendom er blevet et større område af business i USA. I virkeligheden, hævder økonomer, at grunden til den nylige økonomiske afmatning er på grund af lavere indtægter af denne industri. For USA til at komme tilbage på sporet, nødt amerikanerne til at se jord og bygninger som en investering.
Der er mange typer af fast ejendom: bolig, kommerciel eller industriel ejendom. De mest almindelige transaktioner indebærer køb og salg af boliger som lejligheder, ejerlejligheder og en duplex. Undertiden familier, der ønsker at flytte til en anden medlemsstat finder det vanskeligt at finde boliger på egen hånd, så de normalt gør en Kortsøgning på det område, de er ved at flytte til for at finde nogen huse, som er enten til salg eller til leje. Denne måde, de får at vælge de egenskaber, de vil uden at skulle rejse endnu, dermed spare tid, kræfter og penge. I nogle tilfælde kontakte folk en ejendomsmægler, der kan derefter give dem en rundtur i området så de kommer til at se husene og muligvis forhandle om prisen på ejendommen.
I USA og Canada er at finde ejendommen let på grund af eksistensen af flere notering system eller MLS-en database, hvori ejendomsmæglere kan dele oplysninger om egenskaberne for deres klienter har planer om at sælge, eller i nogle tilfælde, planlægger at købe. De fleste mennesker, der ønsker at købe et hus som regel har ingen idé om hvor du skal starte så de kalder en fast ejendomsmægler. Når du gør det, søger mægleren i MLS for at finde detaljerede oplysninger om egenskaben. I øjeblikket er der omkring 800 forskellige MLS i USA med nye konkurrenter som Google Base, Craigslist og Cribfinder ind i det offentlige domæne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.