Hvad du bør vide, før du Outsource dit projekt

Når det kommer til hvad du bør vide før du outsource dit projekt, skal du først vide, hvad det betyder at outsource. Når du outsource et projekt, bringer du i en anden person eller virksomhed til at gøre arbejdet for dig. Dette sker i en række forskellige områder, afhængigt af firmaets behov. Når en virksomhed vælger at outsource det normalt betyder et par forskellige ting. Først, kan det betyde at de simpelthen ikke har tid til dette specifikke projekt, måske de har befundet sig overvældet med arbejde. Det kan også betyde, de ikke har kapacitet til at varetage denne særlige funktion. Begge af disse grunde er almindelige årsager hvorfor et firma skulle vælge at outsource en projekt.

Når du har taget beslutningen om at din virksomhed skal outsource et projekt, er der et par ting du skal vide. Du skal først, en klar og veldefineret outlook om alle aspekter ved projektet. Uanset hvilken type projekt er det, hvis du vælger at outsource, skal du have alle oplysninger let tilgængelige for kontrahenten. Dit næste skridt er at finde og identificere en entreprenør, der passer til det projekt, du har i tankerne. For eksempel, hvis dit projekt er et komplet websted, skal du outsource til en entreprenør, der er velbevandret i alle områder af site design fra grafik til scripting, og alt derimellem.

Når du har fundet en eller flere entreprenører, interview og skærm dem med ekstrem omhu. Alle business du outsource er en direkte afspejling på dig og din virksomhed og ikke kontrahenten per se. Sørg for valgt outsource entreprenør kan give dig med en tilstrækkelig mængde af referencer og en solid portefølje af resultater. Tale med entreprenørerne om deres mål og filosofien om deres forretning. Du bør også få forslag fra entreprenører skitserer alle potentielle tidslinjer, afgifter og gebyrer.

Når du outsource et projekt, vælger du at placere din tillid, tid og penge i nogen du ikke nødvendigvis kender personligt. Derfor, du skal bruge stor forsigtighed og bruge alle dine undersøgende færdigheder i at finde den passende entreprenør til at outsource dit projekt. Det er vigtigt at se nærmere på et par forskellige entreprenører, og outsource dit projekt til en, der kan give dig den bedste kvalitetsprodukt inden for din tidsramme og inden for dit budget.

Tilladelse til at genoptrykke denne artikel, som foretages der ingen ændringer, og hele ressource boks er inkluderet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.