STIHL plæneklipper robot

Der er mange fordele ved at bruge en STIHL plæneklipperrobot til at slå din græsplæne. Disse robotklippere er udstyret med tilslutningsmuligheder og kan oplade deres batterier ved en ladestation. Robotten husker også din klippehistorik, genoplades hurtigt, når den er lav, og bremser for at spare på batteriets levetid. Det kan også programmeres til at undgå at skære i regnen og variere den tid, det klipper din græsplæne.

STIHL iMow RMI 632P er en robotplæneklipper, der automatisk slukker for klingen, når et barn roder med den – siden her. Det vil derefter bevæge sig 15 meter væk og genstarte bladet igen. Det ligner Miimo 3000, men det kan dække et areal på op til 4000m2.

STIHL iMow MI 632 P robotplæneklipperen bruger et intelligent opladningssystem og en dynamisk klippeplan til at klippe din græsplæne til den perfekte højde og bredde. Den kan klippe op til 4.000 kvadratmeter på en enkelt opladning og kan fungere autonomt i op til 8 timer. Der er ingen sikkerhedsrisici ved disse robotplæneklippere, så du kan være rolig ved at vide, at de ikke vil skade dig eller uventede besøgende.

I modsætning til de fleste robotplæneklippere leveres Stihl iMow med en dockingstation. Dockingstationen er der, hvor robotplæneklipperen oplades, og er udgangspunktet for hver slåmaskine. iMow robotplæneklipperen følger en perimetertråd, der løber langs kanten af græsplænen. Dockingstationen føder omkredstråden, som leder robotten til højre del af plænen. Når den er færdig, vender robotten tilbage til sin dockingstation og fortsætter sit arbejde.

Stihl iMow robotplæneklipperen er udstyret med et kontrolpanel med et stort LCD-display for en brugervenlig grænseflade. Dens kontrolpanel er let at læse selv i stærkt sollys. Dens bevægelige hætte er udstyret med sensorer, der registrerer eventuelle forhindringer og ændrer retning i overensstemmelse hermed. Det har ingen grund til at være et barn for at betjene det! Hvis du leder efter en robotplæneklipper, der gør det nemmere at klippe, kan Stihl iMow hjælpe.

Stihl iMow (r) robotplæneklipperen har mange fordele. Dens batteridrevne plæneklipper vender tilbage til dockingstationen, når den er færdig med at klippe. Du kan endda styre det med din smartphone eller tablet. Hvis du hellere vil slå din græsplæne inde fra dit hjem, kan STIHL iMow fungere i dit fravær. Før du køber en, skal du dog sørge for at vide, hvordan du bruger den korrekt.